Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

sunnuntaina, toukokuuta 22, 2011

Usko tai älä

Piirrä kengät niin että tuntuu.

Jos lakkaat kopsaamasta muiden tekemiä kuvia ja siirryt kolmiulotteisen, sinua ympäröivän todellisuuden kopsaamiseen, sinusta tulee vääjäämättä merkittävä kuvantekijä (todellisuuden piirtäminen ei ole enää kopsaamista vaan sen valitsemista mitä haluat ilmaista).

Koulutuksestakin on hyötyä. Limingan taidekoulu on hyvä koulu. Suosittelen sarjakuvalinjaa, joka on kansainvälisestikin merkittävä sarjakuvakoulu. Karsintaa ei ole, sillä jokainen joka oppii kirjoittamaan, oppii myös tekemään sarjakuvia. Keijo Ahlqvist ja Mikko Jylhä opettavat vakituisesti, vierailemassa käy mm. Petteri Tikkanen, Tiitu Takalo ja Jarkko Nääs.

Seuraava kouluvuosi alkaa 15.8.2011. Sarjakuvaopiskelu on syytä aloittaa tuolloin, opetus rakentuu kasautuvasti, joten myöhässä ei oikein pysty pääsemään mukaan. Vapaalinjalle voi tulla milloin vain, mutta silloin pitää osata maalauksen perusteet. Opintoihin saa opintotukea.

Hakulomake: http://limingantaidekoulu.fi/fi/index.php?option=com_chronocontact&Itemid=15

Hakea voi myös sähköpostitse osoitteella toimisto@limingantaidekoulu.fi tai kirjeitse (osoite Limingan taidekoulu Arvolankuja 1, 91900 Liminka) kunhan kertoo viestissä seuraavat asiat:
*nimi
*osoite
*sähköposti
*puhelin
*syntymäaika
*tarvitseeko asuntolapaikan

keskiviikkona, toukokuuta 18, 2011

Työpajajakso

Toivo tekee taidetta ympäristöön.

Toukokuussa hypitään rajojen yli. Perustetaan työpajoja, joissa eri linjoilla opiskelevat voivat kokeilla jotain mihin opintosuunnitelman mukaisessa opiskelussa ei ole mahdollisuutta.

Voi kokeilla ympäristötaidetta, puuveistoa, syaanotypiaa, animaatiota, sarjakuvalehden tekemistä...

Elellään viimeistä viikkoa. Tänään siivotaan.